xxx

B. Bulut, huisarts
Ik heb in Nijmegen de fysiotherapie opleiding gevolgd. Aansluitend  ben ik medicijnen  gaan studeren in Rotterdam en ben ik afgestudeerd als huisarts. Ik werk 5 dagen in de praktijk en ben verantwoordelijk voor de algehele praktijkvoering. Mijn aandachstpunten zijn: klachten van het bewegingsapparaat, neurologische problemen en diabetes mellitus (suikerziekte). Verder vertegenwoordig ik onze huisartsengroep op de huisartsenpost en maak ik deel uit van de calamiteitencommissie van de centrale huisartsenposten in regio Rijnmond.

V. Bulut-Altun, huisarts
Ik heb mijn artsenopleiding in Rotterdam gevolgd. In 2002 ben ik als arts afgestudeerd en heb ik een jaar gewerkt als arts-assistent chirurgie in het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg. Ik ben hierna begonnen aan promotieonderzoek bij de dermatologie, echter ik ben overgestapt naar de praktijk. Ik heb vervolgens 2 jaar gewerkt in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft als arts assistent interne geneeskunde en cardiologie. In 2008 ben ik in Rotterdam als huisarts afgestudeerd. In de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de ICT, de inkoop en voor het farmacotherapeutisch overleg van de huisartsengroep. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn de  cardiologie, COPD en de dermatologie. Ik werk elke maandag en donderdag.

Marly Geneuglijk – Janssen, doktersassistente.                                              Ik ben getrouwd met Willem, heb 2 kinderen en een kleindochter.
In 1985 behaalde ik in Sittard, Zuid-Limburg, mijn diploma tot verpleegkundige. Tussen 1985 en 1997 heb ik als verpleegkundig doktersassistente op diverse poliklinieken van verschillende ziekenhuizen gewerkt. Van 1997 tot 2010 werkte ik als verpleegkundige in de revalidatiekliniek te Rotterdam. In oktober 2010 begon ik als doktersassistente in de praktijk van Dr. van Beek. Mijn taken in de praktijk: agendabeheer van de huisartsen, voorraadbeheer, kleine verrichtingen zoals injecteren, 24-uur meting, bloeddruk-controles, hechtingen verwijderen. Ik werk woensdagochtend, donderdag en vrijdag in de praktijk.

Anja Vrolijk-Groeneboom, doktersassistente

Lindsey Dekker, doktersassistente

Sandra Braemer, praktijkondersteuner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En nog een WordPress site