Medewerkers

B. Bulut, huisarts
Ik heb in Nijmegen de fysiotherapie opleiding gevolgd. Aansluitend  ben ik medicijnen  gaan studeren in Rotterdam en ben ik afgestudeerd als huisarts. Ik werk 5 dagen in de praktijk en ben verantwoordelijk voor de algehele praktijkvoering. Mijn aandachstpunten zijn: klachten van het bewegingsapparaat, neurologische problemen en diabetes mellitus (suikerziekte). Verder vertegenwoordig ik onze huisartsengroep op de huisartsenpost en maak ik deel uit van de calamiteitencommissie van de centrale huisartsenposten in regio Rijnmond.

V. Bulut-Altun, huisarts
Ik heb in 2002 mijn artsenopleiding in Rotterdam afgerond en heb een jaar gewerkt als arts-assistent chirurgie in het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg. Ik ben hierna begonnen aan promotieonderzoek bij de dermatologie, echter ik ben overgestapt naar de praktijk. Ik heb vervolgens 2 jaar gewerkt in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft als arts assistent interne geneeskunde en cardiologie. Sinds 2008 ben ik werkzaam als huisarts. In onze praktijk ben ik verantwoordelijk voor de ICT, de inkoop en voor het farmacotherapeutisch overleg van de huisartsengroep. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn de  cardiologie, COPD en de dermatologie. Ik werk elke maandag en donderdag in de praktijk en vrijdags doe ik visites.

Anja Vrolijk-Groeneboom, doktersassistente
Ik ben inmiddels 23 jaar werkzaam als doktersassistente. Vanaf 1992 heb ik 11 jaar gewerkt bij huisarts dr. Penders te Spijkenisse. Daarna ben ik 2 jaar werkzaam geweest bij de Huisartsenpost    (HAP)Spijkenisse. Sedert  2004 ben ik werkzaam in deze  praktijk. Mijn taak bestaat uit de gebruikelijke werkzaamheden  van de doktersassistente (agendabeheer, injecteren, bloeddruk meten, hechtingen verwijderen, wratten aanstippen, glucose en Hb meten enz.) en de organisatie van de griepvaccinaties.
Ik ben aanwezig in de praktijk op maandag en dinsdag.

Lindsey Dekker, doktersassistente
Mijn naam is Lindsey. Ik ben in 2013 begonnen met de opleiding van doktersassistente.
Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij huisartsenpraktijk Hekelingen.
Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. Mijn kerntaken in de praktijk zijn agendaplanning van de huisartsen en assistentie, administratieve taken, reizigersvaccinatie, algemene medische verrichtingen zoals  verbinden van wonden, verwijderen van hechtingen, injecteren, HB meting, 24 uursbloeddrukmeting, aanstippen van wratten, maken van uitstrijkjes en oren uitspuiten. Vanaf 2019 ga ik starten met de opleiding “Management ondersteuner huisarts”.

Sandra Braemer, praktijkondersteuner somatiek.
Ik ben Sandra Braemer-den Elsen. Sinds oktber 2013 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de praktijk. Ik  ben 42 jaar oud, ben gehuwd en heb een tweeling van bijna 15 jaar oud. De meeste patiënten kennen mij al omdat ik vanaf mijn 18e t/m  ongeveer mijn 30e bij de vorige huisartsen in Hekelingen heb gewerkt als assistente. Vanwege de kinderen ben ik volledig op de Huisartsenpost gaan werken als gediplomeerde Triagiste waar ik overigens nog steeds werk. Als praktijkondersteuner draai ik zelfstandig spreekuur en  ben ik samen met de huisartsen verantwoordelijk  voor de chronisch zieke patiënten.  Daar vallen de Diabeten, Hart en vaatziekten, astma /COPD en ouderenzorg onder.  De eerste twee hebben we al aardig op de rails en de laatste twee zijn we aan het opstarten. Uitgeleerd ben ik nooit want als POH ben je verplicht om regelmatig scholingen te volgen zonder of samen met de huisarts.

Jasmijn Bruil, doktersassistente
Met veel plezier ben ik sinds 2017 werkzaam als doktersassistente.
Sinds oktober 2018 ben ik op dinsdag t/m vrijdag werkzaam binnen huisartsenpraktijk Hekelingen.
Ik verzorg hier samen met mijn collega’s het assistentespreekuur, draag zorg voor het inplannen van afspraken en geef waar nodig adviezen.
Hiernaast werk ik in de avonduren en het weekend bij de huisartsenpost. Ik zet mij graag voor u in en hoop naar tevredenheid te kunnen helpen.

, Praktijkondersteuner GGZ

En nog een WordPress site