Medewerkers

B. Bulut, huisarts

Ik heb in Nijmegen de fysiotherapie opleiding gevolgd. Aansluitend  ben ik medicijnen  gaan studeren in Rotterdam en ben ik afgestudeerd als huisarts. Ik werk 4 dagen in de praktijk en ben verantwoordelijk voor de algehele praktijkvoering. Mijn aandachstpunten zijn: klachten van het bewegingsapparaat, neurologische problemen en diabetes mellitus (suikerziekte). Verder vertegenwoordig ik onze huisartsengroep op de huisartsenpost en maak ik deel uit van de calamiteitencommissie van de centrale huisartsenposten in regio Rijnmond.

 

V. Bulut-Altun, huisarts

Ik heb in 2002 mijn artsenopleiding in Rotterdam afgerond en heb een jaar gewerkt als arts-assistent chirurgie in het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg. Ik ben hierna begonnen aan promotieonderzoek bij de dermatologie, echter ik ben overgestapt naar de praktijk. Ik heb vervolgens 2 jaar gewerkt in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft als arts assistent interne geneeskunde en cardiologie. Sinds 2008 ben ik werkzaam als huisarts. In onze praktijk ben ik verantwoordelijk voor de ICT, de inkoop en voor het farmacotherapeutisch overleg van de huisartsengroep. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn de  cardiologie, COPD en de dermatologie. Ik werk elke maandag en donderdag in de praktijk.

 

F. Ettaher, huisarts

Met veel enthousiasme ga ik de maandagen waarnemen in deze praktijk. Ik ben inmiddels 10 jaar huisarts met een extra specialisatie in de ouderengeneeskunde. Ik heb in Rotterdam geneeskunde gestudeerd en heb vervolgens 3 jaar als arts assistent kindergeneeskunde gewerkt eerst in het OLVG (A’dam) en daarna in het EMC, Sophia. Vervolgens heb ik nog 2 jaar als arts GGZ gewerkt bij de kinderjeugdpsychiatrie de Jutters in Den Haag. Uiteindelijk dus toch voor het vak huisarts gekozen, wat ik met alle plezier uitoefen. Daarnaast werk ik 3 dagen in de week op diverse huisartsenposten (vooral In Gouda en R’dam) omdat de acute huisartsenzorg mij ook trekt. Ik woon in Leidschendam, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb hiervoor 10 jaar vast in een grote stadspraktijk in Den Haag gewerkt, de omslag naar een dorpspraktijk lijkt mij een leuke uitdaging.

 
 

Lindsey Dekker, doktersassistente 

Mijn naam is Lindsey. Ik ben in 2013 begonnen met de opleiding van doktersassistente.
Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij huisartsenpraktijk Hekelingen.
Mijn werkdagen zijn maandag t/m woensdag. Mijn kerntaken in de praktijk zijn agendaplanning van de huisartsen en assistentie, administratieve taken, reizigersvaccinatie, algemene medische verrichtingen zoals  verbinden van wonden, verwijderen van hechtingen, injecteren, HB meting, 24 uursbloeddrukmeting, aanstippen van wratten, maken van uitstrijkjes en oren uitspuiten. 

 

Iris van Dijken, doktersassistente

Mijn naam is Iris, 31 jaar, en al vanaf begin 2011 werkzaam als doktersassistente. Al jaren werkt ik met veel plezier als het duizendpootje van de huisarts. Mijn intentie is dan ook om iedereen goede zorg te kunnen bieden, uiteraard in samenwerking met het hele team. U zult mij horen aan de telefoon of zien in de behandelkamer. Ik doe alles met veel plezier.

 

Sandra van Oudenaarden, praktijkondersteuner somatiek

Mijn naam is Sandra van Oudenaarden. Sinds 1-2-2022 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Tijdens mijn spreekuren ga ik zorg en ondersteuning bieden aan chronisch zieken. Bijvoorbeeld bij diabetes, astma, longziekten en hart- en vaatziekten.

Mijn opleiding tot HBO-verpleegkundige heb ik in het Vlietland ziekenhuis gedaan. Hierna heb ik 12 jaar als oncologie/hematologie verpleegkundige in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam gewerkt. Dit werk heb ik jaren met veel plezier gedaan, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ga ik enthousiast van start in deze functie.

Ik woon zelf in Spijkenisse met mijn man en onze 2 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het gezellig om af te spreken met vrienden en familie.

Tot ziens in de praktijk!

 

Anja Vrolijk-Groeneboom, doktersassistente

Van 2004 tot en met 2020 is Anja bij ons werkzaam geweest als doktersassistente. Zij is inmiddels met pensioen, maar komt af en toe invallen bij ziekte. 

 

Kaylee Kruithof, doktersassistente in opleiding

Ik ben Kaylee ben 20 jaar en woon in Zuidland. Vanaf deze week kom ik hier werken als doktersassistente in opleiding.

Sinds augustus 2022 begon ik aan de BOL opleiding als doktersassistente maar vanaf september 2023 ga ik over naar de BBL opleiding als doktersassistente. Ik kijk er naar uit om jullie als patiënt te mogen helpen zowel via de telefoon, aan de balie en in de behandelkamer.

En nog een WordPress site