Medewerkers

B. Bulut, huisarts

Ik heb in Nijmegen de fysiotherapie opleiding gevolgd. Aansluitend  ben ik medicijnen  gaan studeren in Rotterdam en ben ik afgestudeerd als huisarts. Ik werk 4 dagen in de praktijk en ben verantwoordelijk voor de algehele praktijkvoering. Mijn aandachstpunten zijn: klachten van het bewegingsapparaat, neurologische problemen en diabetes mellitus (suikerziekte). Verder vertegenwoordig ik onze huisartsengroep op de huisartsenpost en maak ik deel uit van de calamiteitencommissie van de centrale huisartsenposten in regio Rijnmond.

 

V. Bulut-Altun, huisarts

Ik heb in 2002 mijn artsenopleiding in Rotterdam afgerond en heb een jaar gewerkt als arts-assistent chirurgie in het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg. Ik ben hierna begonnen aan promotieonderzoek bij de dermatologie, echter ik ben overgestapt naar de praktijk. Ik heb vervolgens 2 jaar gewerkt in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft als arts assistent interne geneeskunde en cardiologie. Sinds 2008 ben ik werkzaam als huisarts. In onze praktijk ben ik verantwoordelijk voor de ICT, de inkoop en voor het farmacotherapeutisch overleg van de huisartsengroep. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn de  cardiologie, COPD en de dermatologie. Ik werk elke maandag en donderdag in de praktijk.

 

F. Ettaher, huisarts

Met veel enthousiasme ga ik de maandagen waarnemen in deze praktijk. Ik ben inmiddels 10 jaar huisarts met een extra specialisatie in de ouderengeneeskunde. Ik heb in Rotterdam geneeskunde gestudeerd en heb vervolgens 3 jaar als arts assistent kindergeneeskunde gewerkt eerst in het OLVG (A’dam) en daarna in het EMC, Sophia. Vervolgens heb ik nog 2 jaar als arts GGZ gewerkt bij de kinderjeugdpsychiatrie de Jutters in Den Haag. Uiteindelijk dus toch voor het vak huisarts gekozen, wat ik met alle plezier uitoefen. Daarnaast werk ik 3 dagen in de week op diverse huisartsenposten (vooral In Gouda en R’dam) omdat de acute huisartsenzorg mij ook trekt. Ik woon in Leidschendam, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb hiervoor 10 jaar vast in een grote stadspraktijk in Den Haag gewerkt, de omslag naar een dorpspraktijk lijkt mij een leuke uitdaging.

 

L. Renardel, huisarts

Ik ben Luca Renardel. Sinds 2022 ben ik afgestudeerd huisarts en werk ik op maandag op de praktijk. Ik werk er met plezier en vind het een prachtig vak!

 

Marije Blokland, POH GGZ

Mijn naam is Marije Blokland en ik ben sinds maart 2022 werkzaam in de huisartsenpraktijk Hekelingen. Als praktijkondersteuner GGZ bied ik hulp bij psychische en psychosociale problemen en klachten aan iedereen die het (even) nodig heeft. 

Naast mijn studie hbo-bachelor toegepaste psychologie, werkte ik bij de overheid in de zorg voor beroepszieke medewerkers. Samen zorgden we voor de juiste aanpak bij voorkomende klachten en problemen. Door met elkaar in gesprek te gaan en te blijven, was het mogelijk om de juiste hulp te bieden en ondersteuning in te schakelen. Dat is ook wat ik als POH-GGZ met u probeer te bewerkstelligen. Schroom niet om contact op te nemen wanneer u psychische klachten of problemen heeft en u daar hinder van ondervindt.  Soms komt u er zelf niet uit en heeft u daarbij hulp nodig. Dit kan bijvoorbeeld door het voeren van gesprekken, een kortdurend (behandel-)traject of zoek ik met u mee naar de manier die het beste bij u past en helpt om uzelf beter te voelen.

 

Lindsey Dekker, doktersassistente 

Mijn naam is Lindsey. Ik ben in 2013 begonnen met de opleiding van doktersassistente.
Sinds juni 2014 ben ik werkzaam bij huisartsenpraktijk Hekelingen.
Mijn werkdagen zijn maandag t/m woensdag. Mijn kerntaken in de praktijk zijn agendaplanning van de huisartsen en assistentie, administratieve taken, reizigersvaccinatie, algemene medische verrichtingen zoals  verbinden van wonden, verwijderen van hechtingen, injecteren, HB meting, 24 uursbloeddrukmeting, aanstippen van wratten, maken van uitstrijkjes en oren uitspuiten. 

 

Sandra van Oudenaarden, praktijkondersteuner somatiek

Mijn naam is Sandra van Oudenaarden. Sinds 1-2-2022 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Tijdens mijn spreekuren ga ik zorg en ondersteuning bieden aan chronisch zieken. Bijvoorbeeld bij diabetes, astma, longziekten en hart- en vaatziekten.

Mijn opleiding tot HBO-verpleegkundige heb ik in het Vlietland ziekenhuis gedaan. Hierna heb ik 12 jaar als oncologie/hematologie verpleegkundige in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam gewerkt. Dit werk heb ik jaren met veel plezier gedaan, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en ga ik enthousiast van start in deze functie.

Ik woon zelf in Spijkenisse met mijn man en onze 2 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het gezellig om af te spreken met vrienden en familie.

Tot ziens in de praktijk!

 

Nienke van Strien, doktersassistente in opleiding

Mijn naam is Nienke van Strien, sinds augustus 2021 ben ik werkzaam in de praktijk als doktersassistente. Mijn werkzaamheden zijn o.a. hechtingen verwijderen, oren uitspuiten, injecteren en wratjes aanstippen. Verder neem ik de telefoon aan en nog
wat administratieve taken. Voorheen werkte ik als apothekersassistente bij apotheek Zuidland en Apotheek Hof van Putten. Dit heb jaren met plezier gedaan, maar nu wilde ik toch graag een nieuwe uitdaging en die heb ik in de praktijk gevonden.
Verder woon ik in Spijkenisse samen met mijn man. In mijn vrije tijd hou ik van bakken en lezen.

Groetjes,

Nienke

 

Anja Vrolijk-Groeneboom, doktersassistente

Van 2004 tot en met 2020 is Anja bij ons werkzaam geweest als doktersassistente. Zij is inmiddels met pensioen, maar komt af en toe invallen bij ziekte. 

En nog een WordPress site